About KÖSTER BAUCHEMIE AG

 

Stručnjaci za hidroizolaciju

 

Više od 35 godina iskustva

The Waterproofing Specialists Brochure

Osnovana 1982 godine, KÖSTER BAUCHEMIE AG se specijalizovala u razvoju i proizvodnji visoko kvalitetnih hidroizolacionih proizvoda i sistema. Danas, KÖSTER čini grupu sa više od 20 kompanija širom sveta u više od 50 zemalja. Sedište se nalazi u Aurihu u Nemačkoj.

 

Hidroizolacija od podruma do krova

The KÖSTER building: Waterproofing from basement to roof

Kao stručnjaci za hidroizolaciju naši proizvodi štite i čuvaju zgrade i gradjevine širom sveta. Bez obzira da li je u pitanju sanacija starih objekata, hidroizolacija novih gradjevina ili popravka postojeće loše hdroizolacije, možete biti sigurni: KÖSTER- sveobuhvatni i široki proizvodni program nudi za sve najbolje rešenje.

U cilju da uvek budemo jedan korak ispred,stalno razvijamo nove proizvode. Naš trenutni proizvodni program se sastoji od bitumenskih proizvoda za podrume, za sanaciju sa pozitivne strane, hidroizolacijske premaze sa svojstvima kristalizacije sa negativne strane, hidroizolacije za rezervoare i tunele, restauracine maltere, horizontalne barijere, sisteme protiv budji , injektiranje pukotina, sisteme za reparaciju pukotina, reparaciju betona i proizvode za zaštitu, aditive za beton i malter, cementne podloge, podne premaze, sisteme za kontrolu vlage ( parne brane), hidroizolaciju kupatila, impregnaciju fasada kao i TPO i ECB krovne membrane.

Olimpijska hala u Beijingu, Empire State Building u New Yorku, aerodrom u Minhenu, Kraljevska palata u Kopenhagenu, Nuklearna elektrana u Bugarskoj, Berza u Bombaju, Panamski kanal i dosta drugih poznatih objekata širom sveta su hidroizolovani našim sistemima i materijalima.

 

Kvalitet bez kompromisa

Quality Management Certificate

 

Hidroizolacija je područje primene gde razliku ne znači samo dobar kvalitet materijala i ugradnja, već znači i uštedu vremena i novca. Naša politika je da se ponudi materijal najboljeg kvaliteta, trajnosti i tehničkih karakteristika. Nema kompromisa na uštrb kvaliteta i čvrsto verujemo u razvoj jake i trajne veze sa nasim kupcima. Posvećeni smo svim nivoima naših usluga, od istraživanja i razvoja , preko proizvodnje do naše službe prodaje. Ovo potvrdjuje i naš DIN EN ISO 9001:2008 sertifikovani QM-Sistem.

 

Zaštita životne sredine

Membership certificate: Institure for Environment and Construction

 

KÖSTER BAUCHEMIE AG je posvećena očuvanju i zaštiti životne sredine. Mi koristio savremene sirovine i proizvodne tehnologije u kombinaciji sa ozbiljnim i kontinuiranim istraživanjem i razvojem. Danas to znači da je većina naših materijala bez razredjivača i formulisana je kako bi se smanjio uticaj na životnu sredinu, a posebno kako bi se zaštitilo zdravlje onih koji rade sa našim materijalima. Kao član Nemačkog Urduženja Hemijske Industrije (Verband der Chemischen Industrie) deo smo i svetske inicijative „Responsibile Care“ koja promoviše odgovorne i održive prakse na polju zdravlja i zaštite životne sredine. Pored toga , KÖSTER BAUCHEMIE AG je član IBU ( Nemački Institut za gradjevinarstvo i zaštitu životne sredine) Kao član , KÖSTER BAUCHEMIE AG je obavezan da obezbedi punu transparentnost u pogledu uticaja materijala na životnu okolinu.

 

Vaš pouzdan partner u gradjevinarstvu

KÖSTER consultants on the construction site

Koje je merilo za ponudu najboljeg rešenja? Uzroci i faktori su brojni: gradjevinski materijali, fizički uslovi, nivo podzemnih voda, klima i mnogi drugi. KÖSTER je stekao reputaciju pouzdanog partnera u gradjevinskoj industriji na osnovu višegodišnjeg iskustva u ponudi visoko kvalitetnih i postojanih hidroizolacionih rešenja.

Uspešno rešavanje problema u hidroizolaciji zahteva znanje i iskustvo. Zbog toga obezbedjujemo stručne savete našim kupcima kako bi rešili svoje probleme na najvišem nivou sigurnosti a i u pogledu troškova i vremena. Osim toga, redovno održavamo obuku i seminare za arhitekte i ugradjivače kako bi osigurali uspešnu ugradnju naših proizvoda.

 

Proizvodnja

KÖSTER production

Materijali se proizvode u Aurihu u Nemačkoj i u licenciranom vlasništvu u još pet drugih zemalja. KÖSTER BAUCHEMIE AG je nezavisno preduzeće koje se razvija i koja ima jedinstvenu tehnologiju proizvodnje.

Ogroman zanačaj dajemo proizvodnji naših proizvoda kako bi se osigurao najviši nivo kontrole kvaliteta od proizvodnje do ugradnje. Čvsto verujemo da našim kupcima obezbedjujemo odlično i sigurno iskustvo sa KÖSTER proizvodima. 

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Iraq Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America